flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День кар'єри

19 квітня 2019, 14:57

         

 

 

 

 

 

 

 

      Традиційно представники Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області прийняли участь у "Дні кар'єри" для студентів випускних груп спеціальності "Правознавство" Новомосковського кооперативного коледжу економіки та права ім. С.В.Литвиненка. Цього року коледж відвідали суддя-спікер Вікторія Березюк та заступник керівника апарату Олена Пластун.

 

            Суддя Вікторія Березюк звернулася до студентів та викладачів коледжу із привітальною промовою, в якій розповіла про роботу судової системи на прикладі Новомосковського міськрайонного суду та відзначила вагомий внесок студентів, які проходили практику в суді з січня по квітень 2019 року включно.

           Заступник керівника апарату суду Олена Пластун розповіла про порядок проходження конкурсу на заняття вакантних посад у суді.

            Також, від імені  керівництва Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області Вікторія Березюк та Олена Пластун вручили подяки студентам за добросовісне ставлення до виконання доручених завдань та надану допомогу в період проходження виробничої практики.

 

 


Прес-секретар, Олена Пластун