flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

День відкритих дверей

11 жовтня 2023, 16:24

11 жовтня 2023 року на день відкритих дверей до суду завітали студенти другого та третього курсу юридичного факультету Новомосковського фахового кооперативного коледжу економіки та права ім. С.В.Литвиненка.

Керівник апарату суду Анна Кравченко розповіла студентам історію створення Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області, функції судової влади та завдання, які постають перед судом і суддями, про особливості роботи суду першої інстанції під час воєнного стану.

Заступник керівника апарату суду Олена Пластун провела  екскурсію  в приміщенні суду. Відвідувачі побачили зали судових засідань, кабінети суддів та помічників. Дізналися про роботу канцелярій суду та архіву.

День відкритих дверей в  Новомосковському міськрайонному суді Дніпропетровської області надає  можливості отримати позитивні враження, сформувати власну точку зору про судову систему, змінити свою думку про роботу суду на кращу, а для студентів це не лише заходи правового виховання та підвищення загального рівня правової культури, а й можливість ознайомлення з професією.