flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Позов.заява Шульги Т.А.до ТОВ«Качай Гроші»,треті особи: приват. нотаріус Києво-Святошинського р-го нот.округу Київської обл.Грисюк О.В, приват.виконавець вик.округу Дніпр.обл.Сидорук Л.В., про визнання викон.напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанн

13 січня 2022, 13:19

НОВОМОСКОВСЬКИЙ  МІСЬКРАЙОННИЙ  СУД   ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ   ОБЛАСТІ                          

51200, Дніпропетровська обл., м.Новомосковськ, вул.В.Ковалівка, 10-Б, тел.(05693)7-93-39; e-mail: inbox @ nm.dp.court.gov.ua 

10.01.2022 року № 1839192/21

 

Оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України

 

            В провадженні Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області перебуває позовна заява Шульги Тетяни Анатоліївни до Товариства з обмеженою відповідальністю «Качай Гроші», треті особи: приватний нотаріус Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк Олена Василівна, приватний виконавець виконавчого округу Дніпропетровської області Сидорук Леся Вікторівна, про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню.

Приватний нотаріус Києво-Святошинського районного нотаріального округу Грисюк Олена Василівна викликається в судове засідання, як третя особа на 01.02.2022 року на 10.30 годину, яке відбудеться у приміщенні Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області за адресою: вул. Гетьманська, 4, м. Новомосковськ Дніпропетровської області. Розгляд справи відбуватиметься під головуванням судді Дубовенко І.Г.

З опублікуванням оголошення про виклик на офіційному веб-порталі судової влади України третя особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи. У випадку неявки у судове засідання заінтересованої особи суд може ухвалити заочне рішення на підставі наявних у справі доказів.

 

Суддя                                                                                               І.Г. Дубовенко