flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Позов.заява Максимова С.А.до ТОВ«Форвард Фінансів», треті особи: приват.нотар.Києво-Святошинського р-го нот.округу Київської обл.Грисюк О.В., про визнання викон.напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню.

28 грудня 2021, 15:57

НОВОМОСКОВСЬКИЙ  МІСЬКРАЙОННИЙ  СУД   ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ   ОБЛАСТІ                          

51200, Дніпропетровська обл., м.Новомосковськ, вул.В.Ковалівка, 10-Б, тел.(05693)7-93-39; e-mail: inbox @ nm.dp.court.gov.ua

28.12.2021 року № 183/8952/21

 

Оголошення на офіційному веб-порталі судової влади України

 

            В провадженні Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області перебуває позовна заява Максимова Сергія Анатолійовича до Товариства з обмеженою відповідальністю «Форвард Фінансів», треті особи: приватний нотаріус Києво-Святошинського районного нотаріального округу Київської області Грисюк Олена Василівна, про визнання виконавчого напису нотаріуса таким, що не підлягає виконанню.

Приватний нотаріус Києво-Святошинського районного нотаріального округу Грисюк Олена Василівна викликається в судове засідання, як третя особа на 24.01.2022 року на 11.00 годину, яке відбудеться у приміщенні Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області за адресою: вул. Гетьманська, 4, м. Новомосковськ Дніпропетровської області. Розгляд справи відбуватиметься під головуванням судді Дубовенко І.Г.

З опублікуванням оголошення про виклик на офіційному веб-порталі судової влади України третя особа вважається повідомленою про дату, час і місце розгляду справи. У випадку неявки у судове засідання заінтересованої особи суд може ухвалити заочне рішення на підставі наявних у справі доказів.

 

Суддя                                                                                               І.Г. Дубовенко