flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Спільна нарада по обговоренню проблемних питань, які виникають під час розгляду кримінальних проваджень і справ про адміністративні правопорушення та при виконанні судових рішень по цим категоріям справ

08 січня 2019, 14:16

               07.12.2018 року за ініціативою виконуючого обов'язки голови Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області Артема Олійника за участю  судді-спікера Вікторії Березюк було проведено спільну нараду з керівництвом Новомосковської місцевої прокуратури, Новомосковського відділу поліції та служби пробації.

           У даній нараді взяли участь керівник Новомосковської місцевої прокуратури Артем Носенко, заступник керівника Новомосковської місцевої прокуратури Тимур Батурін, начальник Новомосковського відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області Олександр Чепець, заступник начальника Новомосковського відділу поліції ГУНП в Дніпропетровській області В'ячеслав Книш, начальник слідчого відділу Новомосковського ВП ГУНП в Дніпропетровській області Євгеній Кондренко, заступник начальника Новомосковського МРВ філії Державної установи "Центр пробації" у Дніпропетровській області Олег Буднік.

                На нараді були обговорені питання щодо оптимізації роботи по розгляду кримінальних проваджень у розумні строки. В.о. голови суду Артем Олійник повідомив учасників наради про те, що наразі в Новомосковському міськрайонному суді здійснюють судочинство лише 6 суддів. В той час, як штатна чисельність суддів у Новомосковському міськрайонному суді Дніпропетровської області складає 14 одиниць. Тобто на сьогодні навантаження на одного працюючого суддю більше, ніж вдвічі перевищує оптимальне.

                     Під час наради були обговорені спільні заходи, які мали б  сприяти ефективній роботі всіх служб і органів з метою дотримання розумних строків розгляду справ і матеріалів з неухильним дотриманням, свобод і законних інтересів їх учасників.

          Керівником Новомосковської місцевої прокуратури Артемом  Носенко та начальником  слідчого відділу Новомосковського ВП ГУНП в Дніпропетровській області Євгенієм Кондренко зі свого боку були запропоновані заходи, щодо комунікації з проблемних питань, які були взяті до уваги.

 

Прес-секретар, Олена Пластун