flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Судді Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області продовжують ділитися своїм досвідом

02 листопада 2018, 12:02

               Судді Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області продовжують ділитися своїм досвідом.

           Так, 1 листопада 2018 року в місті Дніпрі місцевим регіональним відділенням Національної школи суддів України проведено семінар для помічників суддів місцевих загальних та апеляційних судів на тему: "Особливості розгляду окремих категорій справ про адміністративні правопорушення на транспорті”.

           З вітальною промовою до учасників семінару звернувся директор регіонального відділення, суддя у відставці, заслужений юрист України Олександр Мартиненко.

            Суддя Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області Ірина Дубовенко у своїй лекції звернула увагу слухачів на те, що у зв’язку зі збільшенням кількості розгляду судами резонансних справ, пов’язаних із керуванням транспортними засобами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного сп’яніння дана тема набирає все більшої суспільної актуальності тощо.
           Також семінар проводили судді Максим Таус, Олександр Бойко, Вікторія Самсонова.

                 Під час семінару помічники суддів ознайомилися з особливостями розгляду справ про адміністративні правопорушення, відповідальність , за які передбачена статтями  124  і 130 КУпАП, а також особливостями накладання адміністративних стягнень за вчинення адміністративних правопорушень на транспорті.

 

Прес-секретар, Олена Пластун
Джерело фото: http://nsj.gov.ua/ua/