flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Продовжується співпраці з майбутніми юристами.

14 лютого 2018, 09:43

          08 та 13 лютого 2018 року в Новомосковському міськрайонному суді Дніпропетровської області з метою зміцнення авторитету судової влади та підвищення довіри громадян до судової системи, профорієнтації студентів та задля правової освіти, відбувся День Відкритих дверей міськрайонного суду.

          До суду завітали студенти 2 груп третього курсу юридичного факультету Новомосковського кооперативного коледжу економіки та права ім. С.В.Литвиненка, а також викладачі юридичних дисциплін  Шиян Оксана Миколаївна та Мошинець Ольга Андріївна.

          Керівник апарату суду Анна Кравченко розповіла скільки саме треба навчатися, який рівень освіти необхідний та які кваліфікаційні іспити складаються для отримання посади судді, які вимоги до кандидатів тощо. Також висвітлила порядок вступу на державну службу.

          Докладніше керівник апарату зупинилася на  історії міськрайонного суду, ознайомила студентів з загальними принципами існування судової системи України. Інформувала щодо судової реформи та її змісту,  а також розповіла про склад апарату міськрайонного суду, його завдання та обов’язки.

          Заступник керівника апарату Олена Пластун провела екскурсію по приміщенню Новомосковського міськрайонного суду, завдяки якій студенти на власні очі змогли познайомитись з умовами роботи працівників апарату суду. Студенти завітали до приймальної голови суду, канцелярій суду, кабінету старшого секретаря та архіву суду.

         Зустріч вийшла цікава і змістовна. Керівник апарату суду запросила студентів приходити на практику до суду та в подальшому на роботу.

         Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області завжди відкритий і радий співпраці зі студентами.