flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Студенти завітали до Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області

06 жовтня 2022, 11:33

Студенти завітали до Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області

 

          У жовтні уже дві групи студентів-правників Новомосковського фахового кооперативного коледжу економіки та права ім. С.В.Литвиненка відвідали Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області. Екскурсія до суду для майбутніх юристів – важливий, пізнавальний та надзвичайно цікавий етап у їхньому житті.

          Студенти отримали можливість поспілкуватись із керівницею апарату нашого суду Анною Кравченко, яка детальніше розповіла про діяльність суду, зазначивши, що дедалі більше судових засідань проводяться у режимі відеоконференції , а також відзначила в чому полягає перевага таких засідань, роз’яснила повноваження суддів та працівників апарату, пояснила, чому працювати у суді престижно, а також запросила студентів по закінченню їхнього навчання спробувати себе в конкурсі на посади державної служби, адже це почесно та надзвичайно відповідально.

          Заступник керівника апарату суду Олена Пластун провела екскурсію приміщенням суду. Побачити, як працює суд, як відбувається судове засідання, як працюють канцелярії – усе це ще більше заохочує до здобуття знань та стимулює до навчання.

          Приємно, що екскурсія сподобалась нашим гостям, адже студенти неабияк зацікавились перспективою працювати у Новомосковському міськрайонному суді Дніпропетровської області у майбутньому, а поки почали шукати можливості для проходження практики саме в нашій установі.

          Дякуємо, що завітали, та бажаємо успіхів у навчанні та професійному зростанні!

 

         06.10.2022