flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Важлива інформація

27 липня 2022, 11:57

 

До уваги відвідувачів суду!

З метою збереження здоров'я, життя працівників та відвідувачів суду з 27 липня 2022 року у Новомосковському міськрайонному суді Дніпропетровської області запроваджено особливий режим роботи під час оголошення сигналу "ПОВІТРЯНА ТРИВОГА".

 

НОВОМОСКОВСЬКИЙ  МІСЬКРАЙОННИЙ  СУД

ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ  ОБЛАСТІ

 

РОЗПОРЯДЖЕННЯ

 

27 липня 2022 року                                                                                    № 27

 

Щодо встановлення особливого режиму

роботи Новомосковського міськрайонного

суду Дніпропетровської області на час

введення воєнного стану в Україні 

            У зв’язку із загрозою життю, здоров’ю та безпеці працівників суду, відвідувачів суду, керуючись ст. 3 Конституції України, ст.ст. 24, 29 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», рішенням Ради суддів України від 24.02.2022 № 9 «Щодо вжиття невідкладних заходів для забезпечення сталого функціонування судової влади в Україні в умовах припинення повноважень ВРП та воєнних дій з боку рф», рекомендаціями Ради суддів України щодо роботи судів в умовах воєнного стану від 02.03.2022 та 22.06.2022, враховуючи положення Указів Президента України «Про введення воєнного стану в Україні» від 24.03.2022 № 64/2022 та 17.05.2022 № 341/2022, -

розпоряджаюсь:

  1. Суддям зупинити проведення судових засідань під час оголошення сигналу «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА» до оголошення сигналу «ВІДБІЙ ПОВІТРЯНОЇ ТРИВОГИ».
  2. Суддям та працівникам апарату суду, після сповіщення про повітряну тривогу негайно виконати заходи, передбачені на цей випадок, а саме: якнайшвидше, без паніки, пройти до укриття (в будівлі, розташованої за адресою: вул. Велика Ковалівка, 10 «б» - коридору, що знаходиться на першому поверсі, поряд з архівом суду; в будівлі, розташованої за адресою: вул. Гетьманська, 4 – кімната служби судової охорони на першому поверсі), які захищені двома стінами.
  3. Працівникам Територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області під час сигналу «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА» негайно забезпечити вивід усіх відвідувачів суду з приміщень Новомосковського міськрайонного суду та роз’яснити необхідність переходу у більш безпечне місце чи захисну споруду (бомбосховище, сховище, підвальне приміщення), найближче розташування якого є за адресою: вул. Сучкова, 34 м. Новомосковська.
  4. Під час сигналу «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА» працівникам Територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області заборонити допуск до приміщень Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області.
  5. Після закінчення сигналу «ПОВІТРЯНА ТРИВОГА» суд відновлює свою роботу у штатному режимі.
  6. Зміст даного розпорядження довести до відома суддів, працівників апарату суду, розмістити на офіційній веб-сторінці суду та у загальнодоступному місці в приміщення суду для ознайомлення відвідувачів.
  7. Направити дане розпорядження до Територіального управління Служби судової охорони у Дніпропетровській області для відома та виконання.

 

                        Голова суду               /підпис/                                             Віталій ЛИЛА         

З оригіналом згідно.