flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

З Днем працівників суду

15 грудня 2021, 10:38

     Шановні працівники суду та судді !

     З нагоди нашого професійного свята хотів би висловити слова вітання та підтримки кожному працівнику суду, судді, адже здійснення правосуддя вами сьогодні відбувається у надскладних умовах динамічних законодавчих та суспільних перетворень, високої соціальної напруги та дефіциту суддівських кадрів.
     Я вдячний кожному працівнику суду, кожному судді, які попри труднощі, своєю щоденною працею забезпечують функціонування складного механізму суду, як складової судової влади в Україні, та розгляд судових справ, якими вирішуються долі людей.
     Наша місія почесна - забезпечувати права і свободи людини, утверджувати принципи верховенства права та розвитку України як демократичної, правової держави.
     Цей рік, як ніякий інший, виявився складним і виснажливим для нас. Суд, як і вся судова влада зіткнулася з критичним недофінансуванням усіх напрямків діяльності, загострився кадровий голод, нам довелося організовувати роботу в умовах пандемії, викликаної пандемією, але ми вистояли. І я вам за це вдячний!
     Вірю, що ваш професіоналізм, відповідальність та сумлінне виконання обов'язків стануть запорукою нинішніх і майбутніх досягнень суду та дадуть кожному громадянину можливість реалізувати право на справедливий суд та захистити порушені права, свободи і законні інтереси.
     Щиро зичу міцного здоров'я, успіхів, емоційної стійкості, незалежних принципових рішень і вчинків та віри у майбутнє нашої держави!

 

     Голова Новомосковського міськрайонного суду 

     Дніпропетровської області                                                                                                  Віталій ЛИЛА