flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Оголошено конкурс на заміщення вакантної посади державного службовця

12 листопада 2015, 13:58

 Новомосковський міськрайонний суд Дніпропетровської області оголошує конкурс на заміщення тимчасово вакантної посади секретаря судового засідання. 

 
Загальні вимоги до кандидатів: Громадянство України, вища освітаза спеціальністю «Правознавство» або «Правоохоронна діяльність»з освітньо-кваліфікаційним рівнем не нижче молодшого спеціаліста, без вимог щодо стажу роботи, досконале володіння державною мовою, основами діловодства, вміння працювати на комп’ютері.
Для участі в конкурсі подаються документи:
-    заява про участь в конкурсі;
-    особова картка П-2ДС з додатками;
-    фотокартка розміром 4х6;
-    копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання,присудження наукового ступеня;
-    декларація про майно, доходи, витрати та зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про засади запобігання і протидії корупції»;
-    копія документа, який посвідчує особу;
-    копію військового квитка (для військовослужбовців або військовозобов’язаних);
-    довідку про допуск до державної таємниці (у разі її наявності);
 
Кандидати можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня, репутації (характеристика, рекомендації, наукові публікації, тощо).
 
Додаткова інформація щодо основних функціональних обов’язків, розміру, умов оплати праці, переліку питань для перевірки знання законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень тощо надається під час особистого прийому в приміщенні суду (вул.В.Ковалівка, буд.10-Б) в кабінеті № 1 щоденно (крім суботи та неділі) з 08.00 до 12.00 год. та з 13.00 до 16.00 (тел.(05693)7-93-39).
Документи приймаються протягом 30 календарних днів з дня виходу публікації про оголошення конкурсу (до 11 грудня 2015 року включно).