flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Інформація про стан розгляду судом запитів в порядку ЗУ"Про доступ до публічної інформації" у першому півріччі 2016 року

05 липня 2016, 10:33

 Інформація

про стан розгляду судом запитів в порядку
Закону України "Про доступ до публічної інформації"
за 1 півріччя 2016 року
 
За період з 01.01.2016 р. по 30.06.2016 р. до Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області надійшло 5 запитів на отримання публічної інформації від громадян.
Запити, що були подані громадянами та громадськими організаціями з посиланням на Закон України «Про доступ до публічної інформації» надходили до суду в переважній більшості електронним зв’язком або подавалися до суду громадянами особисто. Всі запити були зареєстровані у відповідному журналі та розглянуті у строк, що не перевищував 5 робочих  днів з дня їх отримання.
За результатами розгляду всі запити було задоволено та надано запитувану інформацію.
Відповіді на вказані запити були надані в письмовій формі та направлені запитувачам за допомогою поштового та електронного зв’язку.
Запити, що надійшли до суду протягом  першого півріччя 2016 року в порядку Закону України "Про публічну інформацію", стосувалися питань отримання інформації щодо:
-  черговості роботи слідчих суддів у вихідні,  святкові дні та позаробочий час (1 запит);
- надання належним чином завірених посадових обов'язків голови Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області (1 запит);
- надання інформації про анкетні дані помічників суддів, які перебувають у штаті суду (1 запит);
- надання інформації стосовно суддів, у яких завершився 5-річний термін  повноважень (1 запит);
- про надання інформації стосовно прізвищ, імен, по-батькові, службових номерів зв'язку працівників апарату Новомосковського міськрайонного суду Дніпропетровської області.